• تاریخ انتشار : 1399/06/26 - 22:05
  • بازدید : 325
  • تعداد بازدید : 58
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مراسم رونمایی از آنتی بادی منوکلونال الیروکوماب (Alirocumab) دستاورد یکی دیگر از اعضای هیأت علمی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی در ساختمان معاونت فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.

دکتر رحیم پور: نوع بیوسیمیلار آنتی بادی منوکلونال Alirocumab یک داروی نوین برای مقابله با هیپرکلسترولمی می باشد که خطر ابتلا به مشکلات قلبی و عروقی را تا حد زیادی کاهش می دهد.

 

مراسم رونمایی از نوع بیوسیمیلار آنتی بادی منوکلونال الیروکوماب با حضور دکتر سورنا ستاری معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری،  دکتر مصطفی قانعی دبیر محترم ستاد زیست فناوری، شرکت های فناور حوزه سلامت و سرمایه گذاران در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد. در این نشست برخی محصولات تولید شده درشتابدهنده پرسیس ژن پار معرفی شدند. 

نوع بیوسیمیلارآنتی بادی الیروکوماب  توسط شرکت آتین ژن راد مستقر در مرکز رشد طب بازساختی و تحقیقات سلولهای بنیادی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با همکاری شتابدهنده  پرسیس ژن پار تولید شده است.

دکتر اعظم رحیم پور عضو هیات علمی دانشکده فناوری های نوین پزشکی و مجری طرح تولید آنتی بادی منوکلونال الیروکوماب در این رابطه توضیح داد: این آنتی بادی یک داروی نوین برای مقابله با هیپرکلسترولمی می باشد که خطر ابتلا به مشکلات قلبی و عروقی را تا حد زیادی کاهش می دهد و امید است با تولید انبوه این آنتی بادی پس از اخذ مجوزهای لازم،  نیاز بیماران به این دارو مرتفع شده و زمینه صادرات نیز فراهم گردد.   

الیروکوماب اولین بار در  2015 با نام تجاری Praluentتوسط شرکتهای  Sonafi  و Regeneronبه بازار وارد شده و کارایی مناسبی را بویژه در بیمارانی که به درمانهای معمول مقاوم شده اند، نشان داده است. شایان ذکر است در حال حاضر، هزینه سرنگ 75 میلی گرمی این دارو در دنیا 400  دلار می باشد.

  • گروه خبری : فرهنگی,علمی,آرشیو,اخبار آموزشی
  • کد خبر : 96497
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست