• تاریخ انتشار : 1398/05/05 - 22:55
  • بازدید : 630
  • تعداد بازدید : 68
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از دانشکده فناوریهای نوین پزشکی بازدید کرد

دکتر محمد آقاجانی(رئیس دانشگاه)، دکتر افشین زرقی(معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه)، دکتر امیرمحسن ضیایی (معاون آموزشی دانشگاه)، دکتر شاهین شادنیا(قائم مقام معاونت دانشکده)، دکتر بابک شریف کاشانی(معاون امور بین الملل دانشگاه) روز شنبه 5 مرداد 1398 از دانشکده فناوریهای نوین پزشکی بازدید کردند.

 

دکتر آقاجانی ”رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی“ در این بازدید گفت: دانشکده فناوریهای نوین پزشکی،  باید تولید محور باشد و امر پژوهش در این دانشکده بیش از امر آموزش مورد توجه قرار گیرد.

ایشان بر گسترش همکاری و ارتباط اعضای هیات علمی بخش بالین و دانشکده فناوریهای نوین پزشکی تاکید نموده و بیان کرد حضور اعضای هیأت علمی بالینی در طرحهای تحقیقاتی این دانشکده می تواند موجب ارائه محصولات کاربردی در حوزه سلامت شود و بدین ترتیب گروههای بیشتری از ظرفیت های این دانشکده بهره مند شوند.

هر دانشجو و هیات علمی یک پلن جدی برای پژوهش داشته باشد. ایشان دانشکده فناوریهای نوین پزشکی را دانشکده ای خواند که در مرز دانش حرکت می کند و دری به سوی دانشگاه نسل سوم است و اگر دانشگاه می خواهد دانشگاه نسل سوم باشد از طریق دانشکده فناوریهای نوین پزشکی این امر میسر می شود. ایشان همچنین بر تغییر الگوی ارتقای اعضای هیأت علمی این دانشکده تاکید کرد و افزود این تغییر باید متناسب با خدمات و اقدامات فناورانه هیأت علمی دانشکده انجام شود.

دکتر افشین زرقی ”معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه“ با اشاره به جوان بودن دانشکده فناوریهای نوین پزشکی، بر پژوهش محوری و تولید محصولات حوزه سلامت توسط این دانشکده تاکید نمود و افزود در راستای تبدیل ایده به ثروت، استفاده از شتاب دهنده ها را مد نظر قرار داده ایم که می تواند موجب تسریع پروسه تبدیل ایده به محصول شده و  کمک به سزایی در جهت گسترش تعاملات با دانشگاههای فنی نیز باشد.

دکتر امیرمحسن ضیایی ”معاون آموزشی دانشگاه“دانشکده فناوریهای نوین پزشکی را محلی برای ارائه مدل های فناورانه خواند و گفت با توجه به اینکه این دانشکده یک الگوی حرکتی به سمت دانشگاههای نسل سوم است بر تغییرات سخت افزاری و نرم افزاری آن تاکید کرد.

دکتر شریف کاشانی ”معاون بین الملل دانشگاه“ضمن بیان این نکته که دانشکده فناوریهای نوین پزشکی بستر مناسبی برای همکاری با بخش بالینی است، بر برقراری ارتباط بخش بالین و دانشکده فناوریهای نوین پزشکی تاکید کرد و افزود می تواند در بخش بین الملل به کشورهای همسایه خدمات آموزشی  و پژوهشی ارائه دهد و پذیرای دانشجویان خارجی باشد.

دکتر آرش خجسته ”رئیس دانشکده فناوریهای نوین پزشکی و مدیرگروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی“ضمن ارائه گزارشی از وضعیت نیروی انسانی ، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده، بیان کرد آموزش مبتنی بر پژوهش را جزء اهداف کوتاه مدت دانشکده قرارداده ایم و طبق شعار هر هیأت علمی مساوی یک شرکت دانش بنیان، نتیجه پژوهش های هریک از اعضای هیات علمی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی به سمت ایجاد یک شرکت دانش بنیان در حرکت است. ایشان در ادامه در زمینه تولید پژوهش، به افزایش 1.3% اعضای هیأت علمی اشاره کرد و افزود تولید پژوهش دانشکده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 4.8% و تعداد استنادات 3.8% درصد بوده که این امر بدین معنی است که دانشکده فناوریهای نوین پزشکی 3 برابر ظرفیت هیأت علمی خود و بصورت کمی و کیفی تولید پژوهشی داشته است. همچنین در سال 2017 ارجاعات مقالات رشد 300% داشته در سال 2018 این میزان رشد همچنان ادامه یافته و رشد سالانه کمی و کیفی دانشکده به میزان 122% بوده است.

رئیس دانشکده فناوریهای نوین پزشکی در خصوص مرکز رشد طب بازساختی و تحقیقات سلولهای بنیادی گفت: در حال حاضر تنها دانشکده فناوریهای نوین در کشور هستیم که موفق به اخذ امتیاز مرکز رشد طب بازساختی و تحقیقات سلولهای بنیادی شده ایم و فعالیت های شرکت های دانش بنیان زیر مجموعه مرکز رشد نیز به مرحله تجاری سازی رسیده است. ایشان همچنین افزود: هر دانشجوی Ph.Dکه فعالیت متفاوت و خلاقانه داشته باشد می تواند مساوی یک هسته فناور باشد.

دکتر خجسته در ادامه با اشاره به مشکلات موجود در بخش ارتقاضی هیات علمی، خواستار رفع مشکلات ارتقای اعضای هیات علمی دانشکده شد.

در ادامه اعضای هیات علمی دانشکده به بیان موضوعات و پیشنهادات خود پرداختند.

در این بازدید دکتر آقاجانی و هیأت همراه، از فضای فیزیکی دانشکده شامل کادر اداری و آزمایشگاههای: کشت سلول، تخمیر و فرمانتور، جنرال، مهندسی بافت، میکروسکوپ الکترونی، اتاق تمیز، پروتئومیکس و مولکولی، Ips، میکروفلویدیک و ترانس ژن بازدید بعمل آورد.

  • گروه خبری : فرهنگی,علمی,آرشیو,اخبار آموزشی
  • کد خبر : 81065
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست