دانشکده فناوری های نوین پزشکی میزبان هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دکتر زالی: دانشگاه از ایجاد بخش ها و دپارتمان های مختلف در دانشکده فناوری های نوین پزشکی به منظور گسترش علوم بین بخشی حمایت می کند.
_640012.jpg)
اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز دوشنبه مورخ 15 آذرماه 1400 در دانشکده فناوری های نوین پزشکی حاضر شده و از طبقات و بخشهای مختلف ساختمان جدید شامل بخشهای اداری، آزمایشگاهها و کلاسهای درس بازید نمودند.
پس از پایان جلسه هیئت رئیس دانشگاه، جلسه ای میان ایشان و هیئت رئیسه دانشکده برگزار شد. در این جلسه دکتر آرش خجسته-رئیس دانشکده، ضمن خیرمقدم به دکتر زالی-رئیس دانشگاه و سایر اعضای هیئت رئیسه و تشکر از زحمات و پشتیبانی های دریافت شده از سوی دانشگاه، بیان نمود که با حمایت مسئولان عالی رتبه و همچنین تلاش دوچندان اعضای هیئت علمی، دانشکده فناوریهای نوین پزشکی پتانسیل تبدیل شدن به یکی از دروازه های ورود به دانشگاههای نسل سوم را داراست و برای نیل به اهداف خود، نیازمند حمایت نهادهای بیشتر و بالاتر می باشد.
ایشان ضمن ارائه گزارش مفصلی از آمار فعالیتهای آموزشی و پژوهشی دانشکده و اعلام این نکته که تا کنون 50 درصد از فارغ التحصیلان این دانشکده بعنوان هیئت علمی در سایر دانشگاهها مشغول به کار بوده و 24 درصد مشغول به فعالیت در شرکت های دانش بنیان هستند، بیان نمود علاوه بر اهمیت اجرای صحیح امر آموزش و پژوهش برای دانشجویان در دانشکده فناوری های نوین، پیگیری وضعیت شغلی و علمی دانشجو پس از فارغ التحصیلی نیز برای دانشکده حائز اهمیت است.
وی در ارائه گزارش روند فعالیت ها و دستاوردهای پژوهشی ، به سیر کیفی شدن برونداد پژوهشی دانشکده اشاره نمود که مطابق و در راستای اهداف کلان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه می باشد.
دکتر خجسته در انتهای صحبتهای خود، هدف اصلی دانشکده را اتصال هیئت علمی به صنعت یا درآمد (هر هیئت علمی = یک شرکت دانش بنیان) برشمرد و دانشکده فناوری های نوین پزشکی را پلی در جهت پیوند علم با صنعت خواند و بر لزوم این پیوند در جهت کشف درمانهای جدید و تسهیل روند درمان بیماران، تاکید نمود و افزود محقق شدن این هدف، نیازمند حمایتهای مالی و پژوهشی دانشگاه است.
دکتر زالی نیز در این نشست با ابراز خرسندی از روند رو به رشد پژوهشی و فناورانه دانشکده، بر ارسال گزارش فصلی فعالیت دانشجویان و پیگیری وضعیت فارغ التحصیلان تاکید کرد و بیان نمود که در مسیر برقراری ارتباط دانشکده فناوری های نوین با حوزه صنعت، رقبای بسیاری از جمله شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد حضور دارند، از همین رو نیاز به تقویت برخی زیرساخت ها حس می شود که یکی از آنها ایجاد بخش ها و دپارتمان های مختلف به منظور گسترش علوم بین بخشی در دانشکده فناوری های نوین است زیرا این اقدام در ایجاد ارتباط با صنعت و خدمات نقش مهمی را ایفا می کند و دانشگاه نیز از این امر حمایت خواهد کرد.
دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در این جلسه، دانشکده فناوری های نوین را بستری مناسب برای حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم خواند و گسترش تحقیقات، ارتباط با صنعت، تولید محصول و ثروت آفرینی لازمه توفیق در این مسیر اعلام کرد.
در آخر، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه از تمامی بخش ها و طبقات دانشکده بازدید بعمل آوردند.