• تاریخ انتشار : 1397/07/17 - 11:46
  • بازدید : 617
  • تعداد بازدید : 51
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

کارگاه کشت سه بعدی سلول در میکروفلویدیک با موضوع Tumor On A Chip برگزار شد

کارگاه تئوری و عملی کشت سه بعدی سلول در میکروفلویدیک با موضوع Tumor On A Chip در روزهای 14 و 15 مهرماه در دو نوبت صبح و عصر و بصورت تئوری و عملی در دانشکده فناوریهای نوین پزشکی برگزار شد.

کارگاه تئوری و عملی کشت سه بعدی سلول در میکروفلویدیک با موضوع Tumor On A Chip  در روزهای 14 و 15 مهرماه در دو نوبت صبح و عصر و بصورت تئوری و عملی در دانشکده فناوریهای نوین پزشکی برگزار شد.

                          

دکتر امیر رضا عارف

محقق ارشد انستیتو سرطان دانا

فاربر دانشگاه هاروارد

دکتر محمد آجودانیان

عضو هیئت علمی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

 

این کارگاه با حضور آقای دکتر عارف (محقق ارشد انستیتو سرطان دانا-فاربر دانشگاه هاروارد) و آقای دکتر محمد آجودانیان(مسئول آزمایشگاه میکروفلویدیک دانشکده) بعنوان مدرس و همچنین شرکت کنندگانی از سازمان غذا و دارو، بیمارستان مفید، بیمارستان طالقانی و همچنین دانشگاههای مختلف از جمله: دانشگاه شهیدبهشتی، تهران، آزاد اسلامی بوشهر، علوم و تحقیقات، صنعتی شریف،  علوم و تحقیقات، علم و صنعت، صنعتی شریف و ... برگزار شد.

 

دکتر آجودانیان در رابطه با موضوع کارگاه گفت:

میکروفلویدیک (چیپ) یک محصول پیشرفته است که بر اساس خلاقیت هر محقق میتواند در ایجاد داروهای جدید، پزشکی شخص محورمتناسب با هر بیمار، بررسی محصولات کشاورزی،  تست لوازم آرایشی و به طور کلی بررسی مواد شیمیایی موجود در محصولات مصرفی مختلف مورد استفاده قرار گیرد.


 

تکنولوژی میکروفلویدیک پتانسیل شبیه سازی هرچه بهتر بیولوژی انسان و یا حیوان را در مقایسه با سیستمهای رایج کشت سلول دارد . در حقیقت این سیستم مرز دانشی برای محققین علوم پایه-بالینی و پزشکان یک ابزار جدید کشت برون تنی بادقت و کنترل بیشتر و بهتر برای پیش بینی پاسخهای سلولی و بافتهای انسانی وحیوانی نسبت به روشهای سنتی و متداول کشت سلول و تحقیقات حیوانی فراهم میکند. بعلاوه این امکان را فراهم می کند که هر چه بهتر  و سریعتر از چگونگی تاثیر بیماری های مختلف ، داروها، مواد شیمیایی و غذا بر بدن انسان آگاه شویم. لذا این سیستم متشکل از علوم مختلف،  یک دید جامع تر و صحیح تر به سوی بیولوژی انسان در اختیار محققان قرار میدهد.

 

در کارگاه مذکور بصورت تئوری و عملی اختصاصا روش ساخت و تهیه چیپ (میکروفلویدیک) مخصوص تومور و همچنین روش انتقال توموراز بیمار یا سل لاین به داخل میکروفلویدیک به گونه ای که شرایط تومور نزدیک به شرایط داخل بدن بیمار باشد آموزش داده شد تا بتوان جهت  پیش بینی اثر بخشی درمان سرطان از آن بهره ببرند یا اینکه محققان بتوانند جهت تست و ایجاد داروهای جدید از آن استفاده کنند.

 

 

هدف تیم مستقر در دانشکده فناوریهای نوین از برگزاری این کارگاه پایه گذاری روشی به نام Patient-on-chip  یا  Diseases-on-chip  با مساعدت متخصصان بالینی میباشد. این برنامه، شبیه سازی برون تنی اعضا و بیماریها (شباب) بر روی میکروفلویدیک یا تراشه (Chip) به صورت خاص و شخصی ساز شده از سلولهای هر شخص میباشد. و کمک میکند تا بتوان  از خصوصیات بدن همان شخص آگاه شد و درنتیجه سلامتی آن را به خصوص در بیماریهای پیچیده مدیریت کرد.

دانشکده فناوریهای نوین پزشکی همواره و مشتاقانه برنامه های جدید و درخواستهای همکاری که منجربه استفاده هر چه بهتر از مزایای سیستمهای میکروفلویدیکی و اجرایی شدن آنها دربالین شود را پاسخ میدهد. همچنین ،آزمایشگاه میکروفلویدیک این آمادگی را دارد که خدمات مختلفی در زمینه طراحی ، ساخت و استفاده میکروفلویدیک ومیکروفلویدیکهای کاغذی با اولویت خدمات دهی به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  به تمامی بخشهای دانشگاهی ،صنایع ،مراکز تحقیقاتی ، خدمات و سرویسهای مرتبط  ارایه نماید .   

همچنین توسط مهمان ارجمند جناب آقای دکتر امیر رضا عارف از انستیتو سرطان دانا-فاربر وابسته به دانشگاه علوم پزشکی هاروارد گزارشی از آخرین فعالیتها وکاربردهای این تکنیک درشخصی سازی درمان سرطان در انستیتو دانا-فاربر به حضار ارائه شد.

 


 

 

 

 

  • گروه خبری : فرهنگی,علمی,آرشیو,اخبار آموزشی
  • کد خبر : 68393
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست